GESTRUCTUREERD EN SLIMMER OPVRAGEN VAN GEGEVENS

PBCL (Prepared By Client List)

Met inhoud, conversaties en voortgangsbewaking samen in één applicatie gestructureerd, brengt de PBCL gemak en efficiency bij het opvragen van klantgegevens. Probeer deze slimme oplossing voor het opvragen van gegevens waar veel financiële dienstverleners al op vertrouwen en klanten graag mee werken. Deze functionaliteit is ook als losse dienst af te nemen.

Bespaar tijd bij het opvragen van gegevens en bewaak de voortgang

Met de PBCL applicatie is het handmatig maken, versturen en verzamelen van benodigde gegevens verleden tijd.  Met een druk op de knop activeer je de juiste vragenlijst voor je klant, stel je planning in voor het aanleveren en bewaak je eenvoudig de voortgang van aanlevering en juistheid.  De aangeleverde gegevens kunnen eenvoudig in de PBCL door jou worden gecheckt. 

pbcl

Efficiency

De software houdt voor je bij welke documenten je klant heeft aangeleverd, wat ontbreekt en wat er binnen moet zijn voor een bepaalde datum. Je ontvangt meldingen over urgente zaken en kan met percentages eenvoudig voortgang bijhouden. Met inhoud, conversaties en voortgangsbewaking samen in één applicatie gestructureerd, brengt PBCL gemak en efficiency bij het opvragen van klantgegevens.

PBCL ook als Cloud App

De PBCL is een geïntegreerde functionaliteit binnen het ctrl platform, maar is ook beschikbaar als Cloud App. Je kan PBCL in combinatie met je eigen portal/platform gebruiken of gewoon als geheel onafhankelijke applicatie.

Diverse gebruiksmogelijkheden

De PBCL applicatie ondersteunt je bij het opvragen van alle nodige gegevens en kan voor alle type opvraaglijsten worden gebruikt. De PBCL biedt standaard vragenlijsten voor diverse compliance doeleinden zoals aangiften en/of jaarrekeningen, maar het kan ook een vragenlijst zijn voor subsidies, bedrijfsovernames, Interim Audits of welke gegevens dan ook. Door slimme interactie tussen de verschillende vragenlijsten weet je met de PBCL zeker dat je nooit teveel of dezelfde gegevens opvraagt bij je klant.

Slimme interactie

Via de geïntegreerde communicatie module kan je aanvullend communiceren met je klant over bijvoorbeeld onjuist aangeleverde gegevens. Je kan beslissen om gegevens te accepteren waarna deze gegevens meteen beschikbaar zijn om op de juiste plek in je dossier op te slaan, bijvoorbeeld in CaseWare.

Functionaliteiten

  • Gestandaardiseerde vragenlijsten en/of gepersonaliseerde vragenlijsten;
  • Slimme interactie tussen vragen, antwoorden en onderlinge vragenlijsten;
  • Voortgangsbewaking en rapportage;
  • Communicatiemodule;
  • Geavanceerde export functionaliteiten;
  • Koppelingen met eigen dossierapplicaties;
  • Look en feel in eigen huisstijl;
  • Gebruikers- en rechtenbeheer;
  • Single Sign On en Multi Factor Authenticatie;
  • API ondersteuning.

MEER WETEN OVER PBCL?

Download de whitepaper

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.