Iedere week een
online demo.

(wanneer het jou uitkomt)

ctrl-platform

Al je vragen over ctrl als het digitale hart van je kantoor beantwoord.

Meld je aan voor de online demo

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Inzicht over het digitale hart van jouw accountantskantoor

Zit je agenda vol? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat de online demo plaatsvindt op een moment dat het jou schikt.

Wat haal je eruit?

koppeling pbcl

PBCL

Eenvoudig en veilig informatie uitvragen met de PBCL (prepared by client list). Je bent verzekerd van een gestroomlijnd en veilig proces bij het uitvragen van informatie en documenten bij je klanten. De standaard vragenlijsten en voortgangs- en herinneringsmeldingen zorgen voor compleetheid, tijdigheid en secure data-uitwisseling. De PBCL is ook los beschikbaar.

jaarplan functionaliteit

Jaarplan

Makkelijker planmatig werken door afspraken, wensen en behoeften van klanten overzichtelijk vast te leggen in een jaarplan. Door proactief te plannen ben jij als accountant beter in staat om in te spelen op de behoeftes van je klant. In plaats van eenzijdige informatiedeling heb je daardoor meer samenwerking. Jaarplan is ook los beschikbaar voor je kantoor, maar de echte kracht ontdek je door het ctrl platform.

SBR

SBR Assurance

SBR regelen met één partij. Voor het verplicht aanleveren van de voorheen papieren jaarrekening in SBR (Standard Business Reporting) is een viewer nodig en natuurlijk de controle van een accountant. Met SBR Assurance help je je klanten aan al deze vereisten te voldoen. Valideer de stukken van je klanten eenvoudig en volledig digitaal. Gecentraliseerd werken en voldoen aan alle verplichtingen voor SBR met één product: SBR Assurance. Ook als los product beschikbaar, maar effectiever als onderdeel van het ctrl platform.

financiële rapportage functionaliteit

Financiële rapportage

Realtime online managementrapportages en daardoor het bijbehorende financieel inzicht altijd paraat. Onmisbaar voor het tijdig bijsturen van de onderneming van je klant. Uiteraard ook onderdeel van het ctrl platform, maar ook los beschikbaar.

docflow functionaliteit

DocFlow

Al je documentstromen digitaliseren met de workflowoplossing DocFlow. Of je nu een aangifte wilt indienen, een pubstuk digitaal wilt deponeren via SBR (standard business reporting) of een willekeurig document aan je klant wilt aanbieden. DocFlow helpt jou en je klanten om nauwkeurig te werken in een online omgeving. Onderdeel van ctrl platform en ook los beschikbaar.

In drie stappen onderdeel van de demo

Stap 1

Aanmelden

Meld je aan met het formulier op deze pagina

Stap 2

Dag en tijd

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een dag en tijd af te spreken

Stap 3

Aanschuiven

Je ontvangt een mail met de link zodat je kunt aanschuiven tijdens de afgesproken dag en tijd

“Wat ik veel merk is dat mensen hun vragen niet beantwoord krijgen, als ze niet aansluiten bij een expert. Dat kan op allerlei manieren, maar een demo is vaak het beste eerste instapmoment, omdat je meteen alle onduidelijkheden wegneemt.”