Aan het zwemmen als het gaat om financiële cijfers?
Dat klopt niet.

Met Financiële rapportages heb je in één keer een verbeterd drijfvermogen voor je onderneming. Het digitale hart van jouw accountantskantoor. Ctrl zorgt dat het klopt.

Altijd up-to-date inzicht

Met Financiële rapportages doe je de onzekerheid over de gezondheid van de onderneming van je klanten teniet.

Hoe fijn is het als je klanten te allen tijden kunnen beschikken over inzicht in de financiele gezondheid van hun onderneming? Met behulp van diverse rapporten hebben jij en je klanten direct inzicht in de belangrijkste financiele gegevens. Klanten kunnen door dit inzicht eenvoudig beslissingen maken in hun dagelijkse bedrijfsvoering, zoals de keuze om te investeren, of om iemand aan te nemen. Financiele rapportage biedt een handige samenvatting van de financiele administratie in een overzichtelijk dashboard, waardoor jij en je klanten in veel minder onzekerheid verkeren!

Financieel gezond? Dat klopt!

 • null
  Je klanten weten precies wanneer ze kunnen investeren en hoeveel
 • null
  Klanten zien managementrapportages real time en online
 • null
  Rapportages zijn gekoppeld aan de (online) boekhouding
 • null
  De belangrijkste informatie wordt samengevat in een handig overzicht
Je hoeft de zwembandjes niet op te blazen

Je hoeft de zwembandjes niet op te blazen. Dat klopt!

Niet meer zwemmen als het gaat om de financiële cijfers. Je klanten hoeven niet meer te wachten op de jaarrekening of de inkomstenbelasting om te weten wat de financiële gezondheid van hun bedrijf is. Bij het ontbijt inloggen en de actuele status inzien, met de lunch een nieuwe sollicitant een contract laten tekenen. Financiële rapportages laat het digitale hart van je klanten beter pompen en dat van je eigen kantoor ook.

Stel budgetten op

Je kunt budgetten opstellen in onze Financiële Rapportage. Het bijhouden en monitoren van budgetten is belangrijk voor elke zakelijke onderneming. Welke uitgaven heb ik gebudgetteerd en wat zijn mijn werkelijke uitgaven of hoe verhoudt mijn omzet zich met mijn vooraf ingeschatte budget? Dit zijn vragen die jij en je klant met de functionaliteit budgetten snel kunnen beantwoorden.

Om het gebruik van de tool gemakkelijk te maken kun je budgetten opstellen aan de hand van cijfers van vorig jaar of op basis van een eerder opgesteld budget. Daarnaast kun je een budget ook kopiëren naar een volgende periode of een budgetwaarde berekenen op basis van een onderliggende grootboekrekening.

Efficiënt, eenvoudig en gemakkelijk in het gebruik – onze budgettool is onmisbaar om grip te houden op jouw of je klant zijn financiële planning. 

Wat kun je met de budgettool?

Uiteraard kun je met de tool (na afloop) van elke maand of elk kwartaal monitoren hoe de daadwerkelijk gerealiseerde cijfers zich weerhouden tot het opgestelde budget. Dit kun je bekijken als:

 • null
  Cumulatieve waarden over het gehele jaar;
 • null
  Het jaartotaal aan de hand van de gerealiseerde cijfers aangevuld met het budget.
 • null
  De verschillen tussen de gerealiseerde cijfers en het opgestelde budget;

De geïntegreerde oplossing

Voortgangsbewaking en rapportage

Overzichtelijk dashboard met belangrijkste data

Communicatiemodule

Excel importer voor andere (boekhoud)pakketten

Geavanceerde export functionaliteiten

Rapporten voor o.a. Balans, Winst&Verlies en Liquiditeit

koppelingen met eigen dossierapplicaties

Automatische import Twinfield, Exact, Quickbooks

interactie tussen vragen

Gebruiksvriendelijke mappingtool voor rapportages

“Financiële rapportage zorgt er niet alleen voor dat jij als accountant meer overzicht hebt in de financiële situatie van je klanten. Ook de klant beschikt zelf altijd over realtime inzicht in de gezondheid van zijn/haar onderneming!”

Verdere toelichting nodig?
Vraag een online demo aan en binnen een week laten wij jou zien wat ctrl te bieden heeft!