Door stapels papier heen zoeken naar de juiste documenten? Dat klopt niet.

Met Docflow kun jij documenten heel eenvoudig en veilig versturen. Het digitale hart van jouw accountantskantoor. Ctrl zorgt dat het klopt.

Documenten altijd bij elkaar

Met DocFlow kun je niet alleen op een eenvoudige en veilige manier documenten delen, maar ook documenten digitaal ondertekenen.

Het is tegenwoordig niet meer de vraag of je als accountants- of administratiekantoor moet digitaliseren, het is eerder de vraag hoe en wanneer dit moet gebeuren. Alles wat geautomatiseerd kan worden, wordt geautomatiseerd. Ctrl biedt een unieke oplossing die accountantskantoren helpt bij het digitaliseren van alle documentstromen met klanten, overheid, KvK en banken. Alle belangrijke documenten in Docflow staan overzichtelijk op één plek voor zowel accountant als je klanten.

Alles in één overzicht? Dat klopt!

 • null
  Digitaal ondertekenen van diverse bestandsformaten
 • null
  Eenvoudig een publicatie stuk deponeren via SBR
 • null
  Koppelingen met onder andere de KvK, Belastingdienst en Banken
 • null
  Monitoren van de planning en automatisch genereren van alerts
 • null
  Voor elk type document een workflow; standaard of gepersonaliseerd
De multomappen mogen op de plank blijven.

De multomappen mogen op de plank blijven. Dat klopt!

DocFlow monitort alle deadlines en genereert automatisch alerts zodat jij als accountant proactief kunt handelen. Je klanten krijgen automatisch een bericht wanneer er een document voor hun klaar staat in het ctrl platform. DocFlow zorgt er niet alleen voor dat documenten veel makkelijker en sneller gedeeld kunnen worden met klanten en derden, het is ook nog eens veel veiliger (AVG-proof) dan bijvoorbeeld het versturen van documenten via de mail. Werken in een volledig digitale en veilige omgeving voor al je documenten: je multomappen blijven voorgoed dicht.

Op vier gebieden winst

Voortgangsbewaking en rapportage

Gemak
DocFlow werkt intuïtief en het delen van documenten is nog nooit zo makkelijk geweest. Bovendien kun je snel en eenvoudig documenten goedkeuren en digitaal ondertekenen (onder andere via Digidentity).

Communicatiemodule

Efficiënt
Door de geïntegreerde koppelingen met onder andere de KvK en banken bespaar je veel tijd en kosten ten opzichte van aangiftes per post.

Geavanceerde export functionaliteiten

Overzichtelijk
Alle documenten staan op één overzichtelijke plek. Het dashboard biedt tevens uitgebreide overzichten van alle documenten (openstaande, afgekeurde, afgeronde, etc.).

koppelingen met eigen dossierapplicaties

Veilig
Alle documenten worden verstuurd via het ctrl platform. Hierdoor is het vele malen veiliger dan het versturen van documenten via de e-mail.

Het gehele SBR-proces met één partij geregeld

Aanleveren, bekijken en valideren; met ctrl beheers je het hele SBR-proces. Met SBR verdwijnt de papieren jaarrekening. In één digitale omgeving worden alle documenten opgesteld en gecontroleerd, eenvoudig en snel. Uiteraard kun je alles direct digitaal ondertekenen. Ook gecentraliseerd werken en voldoen aan de wettelijke verplichtingen?

Slechts in drie stappen digitaal ondertekenen

De digitale handtekening van ctrl maakt het mogelijk om documenten veilig en digitaal te ondertekenen. Door de volledige integratie met Digidentity is het gemakkelijk en AVG-proof. Het is daarom uitermate geschikt voor privacygevoelige en juridische documenten. Weten hoeveel tijd jij kunt besparen met de digitale handtekening van ctrl?

Verdere toelichting nodig?

Vraag een online demo aan en binnen een week laten wij jou zien wat ctrl te bieden heeft!