Vacature: HR Adviseur (40 uur)

Door ctrl

KING Software is per direct op zoek naar een enthousiaste fulltime:

HR Adviseur

Als HR Adviseur zal je veel verschillende aspecten van ons vak tegenkomen. We zijn een klein team van 2 personen, dus we zoeken iemand die zich voor alle facetten van HR wil inzetten. Van werving en selectie tot exitgesprek, van ontwikkeling tot salarisadministratie en van verzuimbegeleiding tot vitaliteit. De ICT-branche is zeer dynamisch en mede daarom is elke dag weer anders. Door de korte lijnen binnen de organisatie en de informele werksfeer, hebben we contact met alle afdelingen en veel verschillende collega’s. We vinden duurzame relaties erg belangrijk. Vanuit HR vinden we het dan ook belangrijk dat collega’s zowel geestelijk als fysiek lekker op hun plek zitten en richten wij ons op hun ontwikkeling de komende jaren.

Jouw profiel

  • Je hebt een Hbo-opleiding gevolgd op het gebied van HRM
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in het Nederlands
  • Je bent gedreven, enthousiast, servicegericht, nauwkeurig en leergierig
  • Je bent integer en kunt op een discrete manier met vertrouwelijke informatie omgaan
  • Je bent bekend met het verzorgen van de salarisadministratie en de daar aan ten grondslag liggende wet- en regelgeving
  • Affiniteit met de softwarebranche is een pré

Wie zijn wij?

Wij helpen ondernemers bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen opdat zij inzicht krijgen in de bedrijfsvoering met als resultaat een hogere toegevoegde waarde voor hun klanten. KING Software biedt mogelijkheden vanaf de financiële administratie tot een totale ERP-oplossing, waarbij productie, webshopkoppelingen en mobile magazijnoplossingen tot de mogelijkheden horen. Wij helpen ondernemers bij de implementatie, bieden uitgebreid support, werken continu aan innovaties van ons product en denken mee over de toekomst. Bij KING Software geloven wij in persoonlijk contact, eerlijk zakendoen en duurzame relaties.

Ons aanbod

KING Software bestaat uit 3 ondernemingen die in 2019 samen zijn gekomen met bij elkaar ruim 100 medewerkers. Je kunt je voorstellen dat het samenbrengen en samenvoegen van 3 ondernemingen hele mooie uitdagingen voor jou bieden. Vanzelfsprekend bieden wij naast uitdagend werk een marktconform salaris en genoeg mogelijkheden op het gebied van training en persoonlijke ontwikkeling. Verder kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals deze passen bij een dynamische onderneming als KING Software.

We hebben een kantoor in Heemskerk en in Capelle aan den IJssel. In principe kun je zelf kiezen op welk van deze locaties je je werkzaamheden wilt uitvoeren. Indien noodzakelijk verwachten we dat je bereid bent ook op de andere locatie aanwezig te zijn. Gezien de huidige situatie werken we bijna allemaal vanuit huis, maar ook daarna is deels thuiswerken in overleg mogelijk.

Bedrijfscultuur

Uitstekende werksfeer met waardering voor elkaar, fijne collega’s, weinig verloop, korte communicatielijnen, toekomstgericht, informeel en toch professioneel.

Interesse

Enthousiast om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct. Mail je CV en motivatie naar vacature@king.eu. Voor vragen en extra informatie kun je mailen naar vacature@king.eu of bellen met Ard Laan, CFO, 06 3984 2509 of Martine Hoekstra-Eschauzier, HR, 010 264 63 61.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!