Maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus

Door ctrl

Wij vinden het belangrijk om je goed op de hoogte te houden van belangrijke ontwikkelingen binnen onze organisatie in verband met het coronavirus. Inmiddels heeft het coronavirus een flinke grip op onze maatschappij. Natuurlijk hebben ook wij maatregelen genomen om de continuïteit voor onze klanten te waarborgen.

Vanuit huis werken

Wij volgen hierin het beleid van onze overheid en het RIVM. Met ingang van heden werken onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis. Wij beschikken over uitstekende faciliteiten om het werken vanuit huis mogelijk te maken. Onze werkprocessen zijn daarop afgestemd.

Bereikbaarheid support

Je kunt ons per e-mail bereiken op support@ctrl.nl. Voor sales vragen kun je bellen naar +31 (0)20 216 0491.

Afspraken alleen nog virtueel

Wij stellen de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en relaties voorop. Daarom hebben we besloten om interne en externe overleggen zoveel mogelijk virtueel te houden. Voor reeds gemaakte afspraken nemen wij contact met je op om samen te overleggen wat de beste oplossing is voor het moment.

Continuïteit staat voorop

We doen er alles aan om onze bedrijfsvoering op het niveau te houden wat jullie van ons gewend zijn. Indien er door deze uitzonderlijke situatie toch iets anders is dan jullie van ons gewend zijn vragen wij om begrip. Mocht er iets in onze aanpak of beschikbaarheid veranderen dan informeren wij jullie direct.