Veilig digitaal ondertekenen met Digidentity en ctrl

Door ctrl

Digidentity en ctrl slaan de handen ineen om online samenwerken nog veiliger te maken. Onderteken privacy gevoelige en juridische documenten eenvoudig en snel online door de volledige integratie van Digidentity in het ctrl samenwerkingsplatform.

Digidentity en ctrl

Digidentity is authenticatiespecialist op het gebied van de beveiliging van online persoonsgegevens. Ctrl is het online samenwerkingsplatform voor ondernemers, accountants, cloud-based marktpartijen en uitvragende partijen. Door de toevoeging van digitaal ondertekenen aan het samenwerkingsplatform heeft ctrl een volgende stap genomen in het optimaal samenwerken met de klant. Geen gedoe meer met papier, alles online en AVG-proof.     

Digidentity-ctrl-samen

Digitaal ondertekenen

Een digitale handtekening bestaat uit elektronische gegevens die zijn gekoppeld aan een digitaal document. Het digitaal ondertekenen staat gelijk aan een handgeschreven handtekening. Zo kan de identiteit van de afzender direct worden vastgesteld en maakt het elk getekend document uniek. Als een document na ondertekening wordt gewijzigd vervalt de handtekening automatisch en moet het document opnieuw digitaal worden ondertekend. 

In drie stappen ondertekend

Een digitaal document wordt vanuit het ctrl platform in drie stappen ondertekend met de Digidentity app. Klik op document goedkeuren, scan de QR-code en vul de beveiligingscode in om een digitale handtekening te zetten. De mobiele Digidentity app is overal beschikbaar zodat documenten (ook onderweg) snel, eenvoudig en veilig online kunnen worden ondertekend.

Meer informatie over digitaal ondertekenen? Kijk hier.

Meer weten over de integratie met Digidentity?

Vraag meer informatie aan!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.