Geen nachtmerries meer over de GDPR

Door ctrl

De toepassing van de General Data Protection Regulation (GDPR) of Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) komt er in hoog tempo aan. Vanaf 25 mei 2018 vervalt de oude wetgeving en veranderen er een hoop zaken op het gebied van privacy en gegevensverwerking. Bij ctrl maken we ons geen zorgen en jij als gebruiker kunt ook rustig slapen.

Dat zit namelijk zo: privacy- en gegevensbescherming zit bij ctrl in de genen. Al vanaf het eerste moment beschermen wij actief de gegevens van gebruikers. Onze focus op privacy zit in ons platform ingebakken. Het is by design volledig ingericht op autorisatie en veilige opslag.

We garanderen privacy op twee manieren. Ctrl stuurt nooit gegevens via email, maar verwerkt alles via een dashboard. Je ontvangt als gebruiker wel mail, maar alleen om je te laten weten dat je een bericht of taak in je dashboard hebt staan. Je werkt dus altijd in een volledig beschermde omgeving.

Daarnaast zijn alle opgeslagen data alleen toegankelijk voor diegene die toestemming hebben. Ons platform heeft meerdere beveiligingslagen om ervoor te zorgen dat alleen de juiste mensen privacygevoelige gegevens kunnen inzien. We garanderen die bescherming met twee-factor authenticatie en met het versleuteld versturen van documenten.

Wil je meer weten over hoe wij
privacy en autorisatie aanpakken?

Download onze brochure

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.