Een integratie met AFAS, dat klopt!

Ctrl is continue bezig met het bedenken van slimme oplossingen om de productiviteit en werkprocessen van financiële dienstverleners te optimaliseren. Om optimalisatie mogelijk te maken koppelen wij graag met andere software partijen, om zo onze krachten te kunnen bundelen!

AFAS en ctrl

De laatste tijd heeft bij ons in het teken gestaan van het koppelen met AFAS. Binnen de accountancy branche is AFAS een veelgebruikte software voor zowel fiscale werkzaamheden als het beheren van CRM en dossier data. ctrl sloot eerder dit jaar al aan op de bestaande workflows IB/VPB. Hierbij kunnen de aangiftes naar het platform worden verstuurd en ter akkoord aan de klant worden aangeboden. Na het verkrijgen van de akkoordverklaring binnen DocFlow en de verzending naar de belastingdienst wordt hierbij de status ook teruggekoppeld naar AFAS. Beide systemen zijn zo altijd op de hoogte van de laatste status binnen de workflow. Geen e-mails meer over en weer, geen verloren communicatie en volledig GDRP-proof!

afas-ctrl-integratie

Verrijking DocFlow integratie

Na de ontwikkeling van de integratie met de IB/VPB workflows zijn wij de afgelopen tijd druk geweest met het verrijken van de DocFlow integratie. Met de oplossing die wij hebben geïmplementeerd is het vanaf begin oktober mogelijk om bestaande dossierstukken te delen met de eindklant op het ctrl platform. Onderscheidend hierin is de mogelijkheid om de bestaande dossierstukken aan te bieden aan de klant in DocFlow, of direct in Drive. Je kan zelf bepalen welke documenten geïmporteerd moeten worden en in welke flows deze moeten worden geplaatst. Wil je bijvoorbeeld een opdrachtbevestiging ter akkoord uitsturen? Plaats het document bij de juiste cliënt in het AFAS dossier en selecteer de DocFlow om een akkoord te vragen. Wil je enkel documenten ter kennisgeving delen? Selecteer dan een DocFlow die enkel een archiveer knop bij de klant laat zien.

Weer een stap verder

Met de nieuwe dossier integratie met AFAS komen we een stap dichterbij een complete integratie tussen AFAS en het ctrl platform. Doordat je de workflows binnen AFAS en ctrl zelf in kunt richten is het mogelijk om écht aan te sluiten op jouw bestaande werkproces!

Meer weten over de integratie met AFAS?

Vraag meer informatie aan!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.